Murals Parkstad – Heerlen Quatro Cinema
Murals Parkstad – Heerlen Quatro Cinema

Murals Parkstad – Heerlen Quatro Cinema

bVision & Photography

Waren ze vorige week nog druk bezig (foto onder), nu is Studio Giftig klaar op de meest gefotografeerde cinema van Nederland (of van de wereld)… Het drieluik is klaar. Aan de voorzijde stond reeds de afbeelding gemaakt door Pichi & Avo in 2018 (zie hier). Vorig jaar maakte Yasja Ligtelijn en James Jetlag het tweede deel (zie hier). en nu heeft het duo van studio Giftig het derde deel voorzien van een uitbreiding van het thema over het Romeinse verleden van Heerlen (Coriovallum). Studio Giftig bestaat uit het in Nederland gevestigde kunstenaarsduo Niels van Swaemen (1981, Eindhoven) en Kaspar van Leek (1983, Philipsburg St. Maarten). De mural is vanuit het centrum gezien de entree van het nieuw te ontwikkelen Romeins Kwartier. Verder komen er o.a. een nieuw Romeins museum, en realiseert de Provincie Limburg ‘De Vondst’, het centrum voor Archeologie in Limburg, in dit gebied.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.