Want in het bos…
Want in het bos…

Want in het bos…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Het begon zo mooi, nog een beetje laagstaande zon en het zicht op de voormalige uitkijktoren van het Schutterspark in Brunssum en daarna het vooruitzicht op een fikse wandeling door de bossen. Het was rustig en nog lekker vroeg en uiteraard geen mens te bekennen. Heerlijk zo heb ik het graag. Ik zat al een stuk in het bos toen mijn linker voet werd vastgegrepen. Ik wilde niet maar het gebeurde wat ik al langer vreesde. Ik kwam met een klap, languitgestrekt op de grond terecht. Even was ik de kluts kwijt en had wat tijd nodig om me te realiseren waar ik was en in welke situatie ik terecht was gekomen. Gelukkig had ik niets gebroken, buiten mijn ego, maar mijn voet zat vast in van die stekelige stengels van het een of ander slingerend kruipgoed. Na wat geworstel en diverse stekels in mijn hand, kwam ik los. Gelukkig had ik in een reflectie mijn val niet proberen op te vangen met mijn handen of kapotte knieën, maar was lekker languit gegaan. Daardoor kon ik nu met veel moeite ook weer overeind komen. Al die tijd uiteraard niemand gezien. Lopen ging even moeizaam, maar wel steeds beter. Ik heb mezelf beloofd dat niet meer te doen als ik alleen ben en netjes de paden aan te houden. Ik word volgens mij te oud voor dat soort geintjes…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. logbankje

  Herkenbaar, val je languit, kijk je eerst om je heen of niemand je heeft gezien.
  Je bent in een lelijke val gelopen, zelfde vaart kun je niet meer lopen.
  Gelukkig kon je constateren ‘It’s Okay’ Hans

 2. Ach een gekneusde ego is niet zo’n ramp, maar wel gelukkig dat je verder geen verwondingen hebt opgelopen. Zo kun je toch lelijk vallen als je door een plant wordt gepakt. Nog een fijne avond gewenst.

 3. Rietepietz

  Dat is wel even een “OEPS” moment, maar je kwam er gelukkig goed vanaf. Niets mis mee met even buiten de paden lopen maar dan wél heel goed opletten de volgende keer. Je zal vast wel spierpijn hebben vandaag.

 4. Twee keer meegemaakt (over een struikelsteen dan) de laatste tijd, met 😉 blijvende letsels 😉 en een ‘genaaide’ kin en een gebroken bril… Midden in de stad, mét volk, ‘niemand’ wilde zelfs getuigen (voor de verzekering). Dure grap geweest.
  Jij, alleen daar -> niet doen!
  Lie(f)s.

 5. De kwajongen in je heeft je erop uit gestuurd, het kan je ook gebeuren als je nog jong bent, alleen kunnen de gevolgen anders zijn. Gelukkig heb je niets gebroken. Die ego van jou kan wel wat hebben.

  Love As always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.