Murals – de mennekes in Stein
Murals – de mennekes in Stein

Murals – de mennekes in Stein

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

De Belgische street-art kunstenaar Jaune heeft in Heerlen de mijnroute voorzien van een aantal “Koel Mennekes” die het werk illustreren in de mijnen. Ik had er al een aantal laten zien, maar deze op de foto waren terecht gekomen bij het verkeerde museum in de Haven van Stein. Het heeft ook te maken met de geschiedenis van de mijnen, maar is een volledig particulier initiatief waar ik eerder over geschreven heb. Doet uiteraard niets af aan die mennekes…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.