Vakantie in Toscane

Vakantie trekt me eigenlijk niet zo. Het liefste besteed ik mijn tijd in en om eigen huis. Vliegen heb ik moeite mee dus verre reizen vind ik niks. Tot voor kort, volgend jaar willen we eens de overtocht maken naar de ouders van mijn vriend in Aruba. Maar eerst even ergens anders oefenen. Dit jaar gaan we in oktober ook op vakantie. Al jaren willen we eigenlijk eens de sfeer proeven in het Italiaanse Toscane en we gaan dan ook lekker met Peter Langhout naar Toscane. Niet zelf rijden, maar met de bus en alles is keurig verzorgd, wat wil je nog meer. Geboekt hebben we al, nu aftellen…. nog maar zes maanden te gaan!. Alleen moet ik van mijn vrouw de laptop op mijn buik schrijven en mag ik niet naar een internet cafe (weet zij veel…).

26 Comments

 1. Hallo italiegangers,

  We hebben deze reis in 2006 gemaakt schitterend!!!
  Ook wij zijn met peter langhout geweest niks op aan te merken!!
  Vergeet vooral niet de badhuizen te bezoeken in montecatini terme werkelijk mooi.
  Ook montecatini alto boven op de berg is zeker de moeite waard. Wij hadden dan ook een topchauffeur.
  Dit jaar ook met peter geweest maar dan naar Florence Rome en Venetie. Ook supervakantie de chauffeur was nu iets minder dan de vorige keer maar het gezelschap was super gezellig allerlei nationnaliteiten in de bus.Veel gezien BELLA ITALIA groetjes Marina Claessen

 2. Wooow! Ik ben er (nog maar) 1x geweest en zou graag vaker willen, maar dan niet kamperend zoals we meest doen. Het is een geweldige omgeving, prachtige stadjes en dorpen. Kortom: bofferd ๐Ÿ˜‰

 3. Toscane … ik kan niet wachten er in juli weer heen te gaan. We komen er al een jaar of 6 … Ik ben verslaafd. Aan Toscane wel te verstaan.
  EWIK

 4. Toscane is heerlijk! Ben er twee keer geweest, en twee keer een top-vakantie gehad!

 5. internet past gewoon even niet bij die sfeer bvision ๐Ÿ˜‰

 6. Beetje raar dat je geen internet mag, beetje bazig ook.
  Want een live verslag is toch het mooiste!

 7. Goed besluit waar je beslist geen spijt van zult krijgen. Ik was er nog afgelopen september en oktober. Kijk maar eens naar mijn impressie op http://robhamilton.web-log.nl/robhamilton/2007/10/bella_italia.html

 8. De natuur is zo mooi in dit land. Alleen het weer werkt vaak niet mee.

 9. Tegek hoor dat jullie daar heen gaan, het is daar natuurlijk prachtig, misschien kan je toch wat regelen dan? ๐Ÿ˜‰

 10. oh, daar is het super!!
  ik hang over ongeveer 10 dagen rond in Venetie!! IJsjes, pasta’s, en veel cultuur en lol!! Ik verheug me er ook ontzettend op!! toscane is mooi!!!

 11. Ik vind het erg moedig van je om zonder laptop op vakantie te gaan.

 12. Goed plan. Dat van dat internetcafe komt vanzelf goed als jullie er een tijdje zijn, dan wil ze zelf toch ook even on-line. ๐Ÿ˜‰

 13. Over Toscane heb ik niets dan goeds gehoord, maar om daar nu met een bus naar toe te gaan … nee, daarvoor zijn mijn benen toch wat te lang, vrees ik.
  Je vindt vast wel een oplossing voor je laptop … ๐Ÿ˜‰

 14. Toscane zal je bevallen. het is lieflijk en je kunt er prachtig wandelen. Alleen zul je nog wel wat moeten ondehandelen want wij kunnen je natuurlijk niet zo lang missen. Begin eens met een deal van om de dag, dan mag je vast wel 2 keer per week even internetten.

 15. Wat heerlijk, zeg. Italie is mijn favoriete vakantieland en er is geen mooiere streek dan Toscane (vind ik). Wij hebben de reis al een paar keer per bus gemaakt. Als er een overnachting bij zit onderweg valt de reis erg mee. Vanaf de eerste minuut heb ik ook genoten van de busreis, vooral ook door de Alpen. Je hebt alle tijd om goed om je heen te kijken als je zelf niet rijdt.

 16. Misschien draait je vrouw nog bij van te voren:-)

 17. toscane staat ook op ons verlang lijstje,
  lijkt me geweldig…………….

  tja internet cafe zijn er genoeg
  ๐Ÿ™‚

 18. Ik moet zeggen dat ik ook liever zou vliegen in dit geval. Het is een korte en goedkope vliegreis. Maar eerlijk is eerlijk, door het landschap rijden in Italie is geen straf. Toscane en Umbrie zijn zo mooi. Florence, Assisi, Perugia, Siena, stuk voor stuk adembenemende plekken, tenminste, dat vond ik.

 19. Dat gaat best lukken zonder laptop of Internetcafe… je vakantie slokt je dan op ๐Ÿ˜‰

 20. Toscane, mijn lievelingsvakantie!!! Je zult er vast enorm van genieten!

 21. Ja, wij gaan waarschijnlijk ook richting Toscane alleen wat eerder (aug./sep.) en wel met de auto, want wij willen een rondreis maken…

 22. Heerlijk voor jullie! Staat ook bij mij nog op mijn lijstje om ooit eens naar Italie te gaan. Ach laat je vrouw maar in die waan… ๐Ÿ˜‰

 23. Er gaan toch ook wel vliegtuigen die kant op? ๐Ÿ˜‰
  Na zo’n busreis ben je geradbraakt.

 24. ach, gelukkig leest ze hier niet ๐Ÿ˜‰
  Maar gaaf zeg al die vakantieplannen!

 25. Ik heb eens 2 keer een busreis gemaakt, naar Italie en naar Spanje.
  Niks voor mij zo lang in een bus. Ik rij liever zelf.
  Maar wel een prachtig vooruitzicht, een reis naar Toscane.

 26. Toscane is een prachtige streek en als wandelfan zul je je hart daar kunnen ophalen :-)Ik hoop wel dat je ons van je avonturen mee mag laten genieten (say yes please Antoinette ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie