Ook collega's willen wel eens weg

Niet alleen ik heb wel eens vakantie maar uiteraard willen collega’s ook wel eens op vakantie. Vandaag begint de vakantie van Frank. Yes, die Frank, die op woensdag hier een gastlog verzorgt. Natuurlijk gunnen we hem die vakantie, maar zoals het goede collega’s betaamd hebben we op zijn laatste werkdag even opgesomd hoe verkeerd een vakantie kan aflopen en in het uiterste geval kan leiden tot een vacature. Van het neerstorten van zijn vliegtuig tot duik ongelukken en als laatste een aantal gebroken ledematen op de skibaan in Landgraaf. Maar dat laatste heb ik u nog niet verteld, dat moet nog komen. Van hieruit alvast een plezierige vakantie, voor beiden dan… Kom heel terug, anders wordt de woensdag een rustdag op deze weblog.
En nog even over mijn lege regenton, hij is weer gevuld. Alleen de heersende temperatuur hier in dit huis is nog steeds een aantal graden te hoog voor me. Ik ben een echt wintermannetje… P.S.e ik snap niet dat deze foto me aan Humberto doet denken.


19 Comments

 1. Over ongelukken gesproken…. die zijn zo gemaakt (zie mijn log) en ik hoop dat je collega er zonder kleerscheuren vanaf komt!
  Fijne vakantie Frank!

 2. Als de American Aviation zo is, vlieg ik voortaan met Air Rusland. Mooie foto.

 3. Vandaag was het hier heel de dag droog

 4. Arme Frank, hopelijk heb je hem dit logje niet laten zien, dan zit ie straks in de zenuwen!

 5. Dat bord met Learn to fly here! 😀

 6. Hier zijn ook alle regentonnen weer vol..

 7. Meestal gaat het allemaal wel goed.
  En daar moeten we van uit gaan, anders kan je niks meer.

  ( en vooraf wat woensdaglogjes klaarmaken zou niet verkeerd geweest zijn)

 8. Heerlijk, dat soort collegiale humor. 🙂
  Prettige vakantie, Frank!
  Hier is het voor de zestiende dag op rij nog steeds droog.

 9. Haha, fraaie foto, van je collega’s moet je het dus maar hebben 😉 Fijne tijd toegewenst frank!

 10. Hier vallen pas de eerste drupjes.
  Is dat die vliegschool waar de kapers op les geweest zijn?

 11. nou Frank.. prettige vakantie, zonder rampen!

 12. Iemand de stuipen op het lijf jagen is meestal uit jaloezie dat je zelf niet op vakantie gaat, hihihi

 13. Ik reis liever met m,n scootmobiel hoor!

 14. Nou vandaag is het weer echt winter voor jou wintermannetje (in iedergeval hier). Hahahaha die foto is geweldig maar ik hoop dat het Frank beter vergaat op zijn vakantie!

 15. Hier is ook een behoorlijke plens gevallen 🙂
  Fijne vakantie Frank!

 16. fijne vakantie voor frank………………..

  de tonnen worden hier ook rijkelijk gevuld.

 17. Moet je mij als piloot hebben. Dan heeft de Co piloot geen kans meer. Ik doe niet aan landen, alleen aan gecontroleerd crashen.

 18. Het hoort er zo langzaam aan bij, dat de collega’s, voor vertrek, een andere collega nog aan alle gevaren herinneren van het reizen, en het beoefenen van enkele sporten zoals duiken. Ik heb een kleine dosis vliegangst, dat moet ik toegeven. Maar ik denk altijd maar zo: niemand gaat voor zijn tijd. Er zijn twee piloten in een vliegtuig. En alle vliegtuigen komen ook weer omlaag. Er is er nog nooit eentje boven blijven hangen. ;-).

  Ik hoop uiteraard nog lang een stukje hier op het blog te mogen schrijven (op woensdag).

 19. De pluviometers zijn inderdaad weer goed gevuld. En de temperatuur binnen zal ook nog wel een paar graden zakken vermoed ik.
  Prettige vakantie aan Frank, ondanks jullie (goedbedoelde?) waarschuwingen.

Geef een reactie