Cake van de week

Wat een weekje zeg, eerst een knallende oorpijn, die is inmiddels afgezakt, maar nu hoor ik aan ene kant niks meer. Mijn PC gecrasht na een update van drivers, gisteren weer eens helemaal opnieuw ingericht en nu kijken of ik die bewuste update kan vermijden. Mijn telefoon kwijtgeraakt, laten blokkeren en een dag later weer teruggevonden. Ga ik douchen breekt me de douchekop af en die is inmiddels alweer vervangen. Krijgt mijn vrouw een boete van 210 Euro voor het te hard rijden ergens in Drente, terwijl de auto gewoon thuis stond en zij aan het werk was in Heerlen. Het weer zullen we het maar niet over hebben, daar heeft iedereen last van. En de diverse stakingen laten we dan ook maar weg hier in deze keek op de week. En voor de rest gaat alles goed hier, ik mag niet klagen. En het slechte weer in het weekend maakt me ook niets uit, genoeg te doen nog aan mijn PC en sinds vrijdag heb ik onderstaande PDA, met telefoon uiteraard. Een HTC Touch.

14 Comments

 1. Hier in het noorden was het prima weer!
  Veel plezier met je nieuwe speelgoed. (van de zaak?)

 2. Eerst moet ik boos worden over je opstelling, warom mag ik als vrouw niet naar de voetbalwedstrijd kijken, maar vooruuit het autootje met het vele hout vergoedt wel iets en ten slotten zadel je me met een stuk huiswerk op. Moet ik weer gaan uitzoeken wat een PDA met telefoon is. Ik mis de wandeling met uitleg.

 3. ik lees met verbazing je logje, wat een pech allemaal, idd was het bij jou dan ook vrijdag de 13e..ik hoop dan voor jullie volgende week op meer geluk..die PDA is wel een mooi ding 🙂

 4. Ja, pech en ongeluk komen altijd ongelegen.
  En als je eenmaal iets gehad hebt wil dat niet zeggen dat je er vrij van bent, het gaat door, helaas.

 5. wat een ellende zeg.. en het weer is inderdaad niet bijzonder… ga maar weer naar Engeland terug.
  Heb je aan de douche kop gehangen dan?? 😉

 6. heftig weekje zeg………………

  leuk speledingetje hoor
  veel plezier ermee
  😉

 7. Tsja, heel vervelend

 8. That,s the blues man.

 9. Hopelijk komt er nu een week met alleen maar leuke dingen

 10. Dat was zeker een heftig weekje maar je zou denken dat het voor aanstaande week een stuk beter moet gaan!! Mooi hebbedingetje!!

 11. Het is allemaal nogal wat. Leuk nieuw speeltje hoor, daar ben je ook wel weer een tijdje zoet mee.

 12. Ik heb ook een HTC, maar een oudere.

 13. En laat ik nou een zonnetje tevoorschijn zien komen….

 14. Leuk ding. Vertel er eens meer over…

Geef een reactie