Vakantie

Vandaag, na vijf uur vanmiddag, mag ik mij scharen bij al die andere Nederlanders die vakantie denken te hebben. Met in het vooruitzicht van boven voldoende water en over anderhalve week een uitstapje naar onze oosterburen ben ik blij dat ik de komende week in ieder geval genoeg te doen heb om me niet te vervelen. Het klusrooster ligt al klaar en in geval het opklaart mijn camera ook, want mijn vrouw moet nog een weekje doorwerken voordat we samen wat kunnen gaan doen. U hoeft mij voorlopig niet te missen, ik hou u op de hoogte van de vorderingen. Het visje vandaag slaan we maar over, ik heb andere plannen.

15 Comments

 1. Begrijp ik goed dat je een werkvakantie krijgt?

 2. Ik kom je even groetjes doen vanuit Italie en een fijne vakantie

  Groetjes Gina

 3. Ik heb nu ook vakantie, en nu lijkt het mooie weer weer op!
  Jammer, als er toch een hittegolf moet komen, doe dan maar nu!

 4. Ik heb een 4 daagse vakantie 🙂 Heel veel vakantie/klus plezier 🙂

 5. Wat je ook gaat doen de komende tijd: veel succes en vooral veel plezier gewenst!

 6. Mijn vakantie alweer vergeten..over 4 maanden weer….maar JIJ…GENIET !!!

 7. dat zijn fijne vooruitzichten, straks allebei vrij..

 8. Alvast hele fijne vakantie gewenst!

 9. Wat Ria zegt is een waarheid! Ik ervaar het iig wel zo. Veel vakantie plezier in ieder geval! Maar iemand die bij Essent werkt, die heeft toch geen klusboek voor dummies nodig? 🙂

 10. Je foto van dat Dummie boek doet me denken aan een beeld dat ik van de week in de Eerste Kamer zag… bij het besluit over het verdrag van Lissabon zat een senator in de kamer met een boek voor zich: Europa voor Dummies… en zo beslist onze politiek…

 11. Toch geen Hamburger? Het is vrijdag hoor!!!

 12. Veel plezier. En duidelijke werktekeningen graag. Klussen is altijd interessant.

 13. Klussen in en om het huis kan ook erg ontspannend zijn 😉

 14. heerlijk vakantie,
  ik moet nog een weekje wachten.

  geen vis…………………..

 15. Ja heerlijk, ik wordt vandaag ook vakantieman:-)

Geef een reactie