Even rust

Twee dagen cursus ThinApp gaan een mens niet in de koude kleren zitten.Maar er vanuit gaande dat je met je tijd mee moet gaan heb ik twee dagen geploeterd met VMware en ThinApp. Ofwel virtualisatie pakketten. In VMware kun je Operation Systems virtualiseren en met ThinApp kun je applicaties virtualiseren en isoleren. Als je begint met de leraren uit te dagen en binnen een virtuele applicatie een andere applicatie te virtualiseren begin je het te snappen. Er gloorde enig licht aan de horizon. Dat gisteravond even het licht uitging en de rollluiken even dicht gingen mag de pret niet drukken. U zult het hiermee moeten doen, of u er nu wel of niets van begrijpt… Ik hoop dat er bij mij iets van blijft zitten.

13 Comments

 1. daar begrijp ik duidelijk niks van!

 2. rust maar lekker uit

 3. Ik snap er heel erg weinig van.
  Ik hoef dan ook niet met de tijd mee te gaan, laat de tijd maar met mij meegaan.

 4. Dus de dagen van de flipover zijn geteld?

 5. Yep, voornamelijk als studieobject.

 6. VMWare ken ik wel maar ThinApp? Geen idee maar ik begrijp dat het zwaar was 😉

 7. Vmware ken ik uit mijn linux tijd. Dat andere programma zegt me niks, maar ik ben gestopt met het te volgen.

 8. vandaag vat ik het helaas een stukje minder… en jij misschien een STUK meer…

 9. Ik snap er geen donder van …
  Maar ja, zo ver ben ik in mijn automatiseringscarriere dan ook nooit gekomen …

 10. ik snap er niks van,
  maar ga er van uit dat het bij jou blijft hangen
  🙂

 11. Ah, je was weer op VMmare cursus.. VMmare is leuk, heel erg leuk.. Doe je thuis hobbymatig ook wat met virtualisatie?

 12. Je bent nooit te oud om te leren, blijf jezelf ontwikkelen…

 13. Als het bij jou maar blijft zitten is het goed. Gelukkig hoef ik het niet te snappen 😀

Geef een reactie