Home Alone

Een vreemde dag gisteren, mijn vrouw en dochter hadden samen afgesproken om te gaan winkelen, dus wat het mijn taak om de wekelijkse boodschappen in huis te halen. En jeetje, ik wist niet dat alles zo goedkoop geworden was. Volgens mij was ik maar de helft van het geld kwijt wat we normaal uitgeven. En Antoinette is er ook nog niet achter wat ik vergeten ben. Nu moet ik dat natuurlijk ook niet te hard roepen anders kan ik iedere week de boodschappen gaan halen. Ik was ook veel sneller weer terug dan anders. Het enige minpunt daaraan was dat ik ook zelf alle boodschappen kon gaan opruimen. Omdat het dan nog vroeg is, kun je uiteraard ook zelf even aan de wandel (met auto, duhuh). Naar Maasbracht, Linne, Echt, Schimmert om net weer op tijd thuis te zijn… In Schimmert ligt het modelvliegveld, de andere plaatsen komt u op een andere dag nog wel eens tegen. Helaas werd het weer later op de dag behoorlijk slechter. Maar alle beetjes droog zijn lekker maximaal meegenomen.
Onderstand brandstofmodel (20 cc motor) was helemaal nieuw en had nog niet gevlogen. Ik denk dat de goeie man blij was toen het weer heel op de grond stond, want eigenlijk waaide het wat te hard voor een “Maiden flight”. Uiteindelijk komen ze allemaal wel beneden, maar toch houden we ze het liefste heel (als fotograaf mag ik er nog wel eens genieten van een mooie crash…).

17 Comments

 1. Ben jij weer even bij de tijd wat boodschappen betreft 🙂
  Spannend zo’n eerste vlucht. En crashes, sensationeel.. behalve wanneer het om je eigen toestel gaat 😉

 2. Wouw das een mooi model

 3. De helft van je boodschappengeld minder kwijt? Heeft je vrouw een spaarpotje?

 4. nou van mij zou je elke week boodschappen mogen doen

 5. Ja, we willen mooie vliegfoto’s op een windstil dagje. Of nog mooier: een filmpje!!

  Met of zonder crash, dat mag je zelf weten. 😉

 6. lekker een dagje voor jezelf!

 7. Lekker, zo’n vrije zaterdag helemaal voor jezelf.
  Tot nu toe mis ik de echte actiefoto’s van het modelvliegen hier eigenlijk nog een beetje, of wacht je daarmee tot de zomer?

 8. Boodschappen moeten zo af en toe gebeuren, maar helaas ben ik de enigste met een rijbewijs, en dus altijd de klos!
  Mooie foto van een fraai vliegtuig!
  Ik kan me voorstellen dat een flinke crash geweldig is voor een fotograaf! 😉
  groetjes en nog een fijne zondag!
  Elmar

 9. Leuke plane, de kleur valt tebminste op in de lucht. 40/45 MHz zitten ze tegenwoordig dacht ik?

 10. het scheelt behoorlijk waar je boodschappen gaat doen, bij Bas ben ik de helft minder kwijt in vergelijking met AH..vandaag is het hier lekker weer, alhoewel het zonnetje weer weg is, misschien dat je je toch die foto kan maken..en ja crashen is dan wel leuk met zo’n vliegtuigje waar geen mensen in zitten..mooie foto!

 11. Hoe duur boodschappen zijn merk ik pas bij de kassa, en dan is dan betalen en snel weer vergeten.
  Dat gevlieg is natuurlijk niet zonder risico.
  Maar ja, wie niet waagt vliegt nooit.

 12. Boodschappen doen is toch appeltje -eitje?
  Lijstje erbij en /of natte vingerwerk.
  En anders is er vast nog wel een snackbar om de hoek mocht je wat vergeten zijn.

  Vliegtuigjes en spelen:

  The difference between men and boys…
  is the size
  of their toys… ( *grijns* )

 13. Het is ook erg rendabel momenteel om kleren en zo te kopen 😉

  (toch best handig dat edit progje)

 14. Alleen boodschappen doen vind ik maar niets. Beetje dubbel he, om een “mooie” foto van een vliegtuig dat crasht te maken. Maar dat weet je zelf vast ook wel

 15. Boodschappen doen is een karweitje van niks als ik het alleen doe.En dat doe ik veel liever dan samen met m,n vrouw.

 16. Haha, ik zou het wel weten, van mij mocht je ook elke week de boodschappen doen.
  Maar vandaag mag je helemaal genieten van je vrije zondag, droog en met een zonnetje, veel plezier!!

 17. Zo’n dag voor jezelf heb ik regelmatig als Marja een wedstrijd elders in het land heeft. Dag voor jezelf, lekker doen wat je leuk vindt en lekker laten wat je niet leuk vindt. Leuke hobby.
  EWIK

Geef een reactie