Het stinkt hier naar knoflook

Ik vrees dat het bovenstaande vandaag van toepassing zal zijn. Oh, dat eten gisteravond was prima. Heerlijk Grieks gegeten bij Paros in Echt. Alles wat de Griek in huis had, inclusief 3 maal tsatsiki is naar binnen gewerkt. Kalamaria, Pepperoni’s, Souvlaki ‘Paros’, om je vingers bij op te eten en uiteraard de Ouzo niet vergeten. Alleen het schrijven van dit stukje doet me alweer het water in de mond lopen. Mijn collega’s hebben geluk vandaag, die waren mee. Normaliter zie ik die al veel te veel, maar voor dit soort uitstapjes maak ik uitzonderingen. Ik vrees echter dat onze kamer vandaag ruikt als een Grieks restaurant. Haha, na sluitingstijd dan… en ik geloof nooit dat het visje vanmiddag op de bloemenmarkt in Geleen die lucht kan verdrijven.
Het enige trieste is dat ik net berekend heb dat ik zo’n 11 maanden extra werken aan dit kabinet te danken heb. Gelukkig zit mijn partij in de oppositie en hebben ze voor de “field” werkers nog wat toezeggingen gekregen. Die mensen verdienen het echt om wat eerder te stoppen. Dan brom ik maar een jaartje langer.

16 Comments

 1. Griek moeten we ook nodig weer eens heen

 2. Klinkt lekker, Ouzo vond ik nooit zo lekker maar vorig jaar heeft manlief een fles gekregen en ik moet zeggen het is best lekker 😉

 3. Oh, lekker Grieks!! Ben er dol op!! Dan maar stinken.
  Enne, balen hoor die 11 maanden! Wat nemen ze ons toch allemaal vreselijk in de maling daar! Nice weekeind

 4. yummie…… grieks!!!

 5. ik heb nog nooit grieks gegeten,
  maar als ik dit zo lees loopt het water me in de mond….

 6. Roken is ongezond en mee roken ook; knoflook is gezond, maar mee ruiken werkt dan weer niet! 😉
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 7. gelukkig raakt dat ge-aow mij niet……. meer.

 8. Dat restaurant in Echt zal ik maar even onthouden. We gaan ook wel eens naar de griek in Roermond. Ik vind de moussaka wel lekker maar meestal nemen we gewoon zo’n vleesschotel. Dat smaakt wel!

 9. Je zult geen last van bloedzuigers hebben 🙂

 10. Grieks vind ik op zich wel lekker, maar het is me altijd veel te veel en ook te zwaar. Dat vind ik jammer, en weerhoud me erheen te gaan

 11. Ik ruik het hier 😉

 12. Elf maanden valt nog wel mee, mijn generatie moet 24 maanden en misschien wel meer als ze het nog verder omhoog stellen.

 13. Gelukkig heb je die griekse avond dan maar weer te pakken, dat nemen ze je niet meer af.
  en als je allemaal knoflook eet ruik je het niet.
  Nog ff wachten hoor, met die 11 maanden, het kan nog veranderen, gisteravond echt gehoord, dat er nog niets vast ligt.
  Hou goede moed.
  Nu maar op naar een goed weekend.

 14. Grieks eten, absoluut heerlijk! En dan vind ik zo’n knoflook geur niet erg. je moet iets over hebben voor het genieten.

Geef een reactie