Stilte voor de storm

Vandaag moeten jullie een beetje stil zijn. Ik ben namelijk van plan om de boekenbeurs in het MECC in Maastricht te bezoeken. In de beginjaren van dit boekenfestijn kon je er leuke dingen kopen, het laatste jaar viel het ons wat tegen. Maar toch een nieuwe kans. Ik hoop dat het niet dezelfde kant opgaat als met de Slegte, daar kun je ook al geen goed computerboek meer vinden. En dat terwijl er volgens mij voldoende boeken te vinden zijn. Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat we een beetje door de nieuwe ontwikkelingen heen zijn en alles een beetje trager gaat. Aan spreadsheets en tekstverwerkers is niet veel meer te verbeteren, en computeronderwijs krijgt iedereen op school al. Dat was in de beginjaren wel anders. Wellicht dat er iets over mijn andere hobby te vinden is. Gelukkig heeft Antoinette andere interesses, die gaat voor SF of Fantasy, ook leuk af en toe, maar dan moet ik me eerst een andere fiets aanschaffen, die ik nu heb wordt een beetje wazig…

17 Comments

 1. Misschien moet je eens andere genres gaan lezen

 2. Een luchtfiets is een uitstekend vervoermiddel voor wazige mensen.

 3. Voor computerboeken moet je ook eens bij kringloopwinkels kijken. Vaak hebben die nog een redelijk aanbod van 2de hands spul. Zelf gebruik ik altijd de helpfiles, boeken vind ik erg onhandig. Er zitten geen hyperlink in. 🙂

 4. Hopelijk valt het dit jaar dan iets meer mee dan het vorige jaar. Zelf ben ik niet echt een boekenlezer. Het enige wat ik lees zijn de weekbladen en fotografietijdschriften.
  Een kinderboekje gaat ook nog wel zolang het veel plaatjes bevat… ik kijk graag. 🙂

 5. Ik zou ook uren kunnen door brengen op een boekenbeurs en me dan waarschijnlijk een rib uit het lijf kopen, het dus dus maar goed dat ik niet in de buurt van Maastricht woon! 😉
  Hopelijk hebben jullie nog wat leuks gevonden!
  groetjes en nog een fijne zondagavond!
  Elmar

 6. toch wel leuk even zo’n dagje tussen de boeken snuffelen!..en misschien ben je geslaagd!

 7. Boeken, die kan je volgens mij beter op internet zoeken.
  Of je moet heel vroeg zijn.

  Maar als je het leuk vindt om lekker rond te kijken, en niet zozeer voor de opbrengst gaat, prima.

 8. Tsja, boeken zijn allang geen science fiction meer.

 9. he zelf finelcutexpress handleiding bij BOL.COM besteld duurt 3 weken en is in het engels.

 10. Er zijn wel veel computerboeken te vinden, alleen een berg is onzin. SciFi is hier ook enorm favo in boekvorm

 11. Het is er ook echt weer voor, hier regent het tenminste…

 12. misschien kom je mijn gezochte vlinderboek nog tegen……..

  have fun

 13. Euh, verwarring in Houten, bedoellu met ‘nieuwe fiets’ een prothese in de zin van ‘een bril’? In goed Houtens zeggen wij dan “een fok op je neus’.

 14. als je maar niet met een kabouter plopje thuis komt……

 15. Boekenbeurzen en -markten vind ik altijd gezellig. Leuker dan (tweedehands) boekenwinkels.
  Tja, als het tijd wordt voor een nieuwe bril zal je er toch aan moeten geloven. Anders wordt het lezen van bouwtekeningen op een gegeven moment ook lastig.

 16. Ja, dan aan een nieuwe fiets he! Af en toe is dat nodig.
  Fijne dag vandaag!!

Geef een reactie