Mallotendag – Eijsdener Beemden

Gisteren was het voor mij mallotendag. Ik heb niets met het koningshuis, maar dit vond ik toch een beetje te grof voor woorden. We waren al een tijdje terug van onze wandeling door de stilte van de Eijsdener Beemden toen ik de eerste beelden zag verschijnen op internet. Wat moet zo’n gast in zijn hoofd hebben. Maar goed, om een beetje af te koelen toch de beelden die ik gisteren gemaakt heb in de Eijsdener Beemden. Die getuigen van een wereldse stilte en een stukje prachtige natuur. Als u ooit eens in de buurt bent kan ik het u aanraden. Puur genieten langs de de maas en wandelen in een prachtig stuk natuurgebied. Daar knap je van op en val je van af.

18 Comments

 1. ziet er uit
  als ’n mooi stukje !

 2. De natuur is mooi.

 3. tja die man………. we zullen nooit weten waarom.

  gelukkig zijn jou foto,s mooi om te zien

 4. Dat heb ik nu precies zo met die Eysdener Beemden, dat een stuk natuur is dat de laatste decennia de kans heeft gekregen om zich zo prachtig te ontwikkelen. En jouw eerste verzuchting onderschrijf ik natuurlijk ook helemaal.

 5. De natuur natuurt onverstaanbaar voort.
  Heerlijk, rustgevend.

 6. De natuur is net zo onverbiddelijk, maar wel een stukkie mooier!

 7. Fraaie beelden om een beetje bij zinnen bij te komen. Trieste wetenschap dat na de volgende grove actie de daad van Karst alweer vergeten zal zijn, behalve door de slachtoffers. Staan er nog veel niet-Italianen stil bij de slachtoffers van de recente aardbeving? Het leven gaat door. En dat is maar goed ook.

 8. Deze man moet ernstig geestesziek geweest zijn, en zelfs dan kan ik me niet voorstellen dat je zoiets doet.
  Je foto’s zijn mooi en vredig Me!
  groetjes,
  Elmar

 9. Zelfs als deze malloot in leven zou zijn gebleven moeten we niet de illusie hebben om ooit te weten te komen wat hem bezielde.De psychiaters en psychologen van het Pieter Baan Centrum of ieder ander Psychiatrisch instituut zijn doodgewoon niet in staat om de diepste zieleroerselen van een mens te verstaan. De foto,s die je hier laat zien stralen een vredige rust uit. Het is ons gewoon niet voor te stellen dat wij op ieder moment zomaar uit het leven weg gerukt kunnen worden. Mensen zoals de zot uit Huissen hebben ons vertrouwen wat dat betreft weer eens aardig geschonden.

 10. opknappen en afvallen …voor mij dan alleen het eerste :))

 11. Prachtige foto’s, Sjoerd, vooral de eerste twee vind ik erg mooi.
  Ik ben ook bepaald niet koningsgezind, maar dat staat hier los van. Diep triest wat er is gebeurd. Ik heb het trouwens net andersom gedaan: nadat ik die dwaze actie had gezien, heb ik me een uurtje teruggetrokken in de natuur.

 12. Zullen we ooit weten wat deze Malloot in zijn hoofd had… nu hij is overleden…

 13. Altijd lekker, wandelen in een mooi stukje natuur. Zeker als het dan ook nog van dat heerlijke weer is. Mooie foto’s.

 14. Ik heb ook niets met het koningshuis, maar zoiets doe je gewoon niet. De foto’s zijn mooi

 15. Mooie plaatjes in elk geval

 16. Mooie beelden, voor een feestdag die eindigde in een drama….geen woorden voor.

 17. Vredige beelden op een trieste dag.

Geef een reactie