Harry Potter and the half blood prince


Harry Potter

Gisteravond moest ik er toch aan geloven. A. wilde naar Harry Potter en zocht een metgezel om mee te gaan. Uiteraard heb ik me daarvoor aangeboden, mijn dochter zit nog steeds in Frankrijk en ik ben dan de enige bestuurder van ons luxe voertuig. En helaas, ondanks deze moderne tijd kan ik nog steeds niet toveren. Alhoewel ik best aardige dingen met mijn PC kan doen. Alle boeken heb ik gelezen, ik vind dat standaard kost om een beetje bij te blijven na de LOTR reeks, dus ik ben aardig op de hoogte van het reilen en zeilen van deze tovenaarsklas. En nee, geen recensie, daarvan ben ik er al genoeg tegengekomen bij mijn blogrondes. Af en toe denk ik wel eens dat ik de laatste ben die deze film gezien heeft. En ja, wij zijn geen kinderen, maar wel geweest….
Trouwens, het is geen straf om bij Foroxity in Geleen in de bioscoop te zitten. Erg luxe met veel plaats om je heen en je kunt er behoorlijk je benen strekken. Het enige is dat we vergeten waren om nootjes te kopen. Maar ach, dat maakt het alleen maar gezonder.


Harry Potter

15 Comments

 1. ook ik heb m nog niet gezien maar doe dat lekker vanuit mijn eigen sptoel als ie op DVD uitkomt

 2. Heb ook de nodige recensies gelezen maar het blijft niet mijn ding. Misschien een keer op dvd kijken met de kids.

 3. Ik had ook niets met Potter, maar nu ik afgelopen jaar in de auto twee luisterboeken heb gehoord, begin ik warm te draaien. Misschien ga ik deze wel zien..

 4. schokkend!
  (ik bedoel die foto met onderschrift, wat is die jongen veranderd!)

 5. Ik had ook niks met ’t jong…
  maar sinds de kinderen ‘in de ban zijn van’
  ben ik ook (’n beetje) overstag.

  Ben nu helemaal bij,
  qua films dan…

  Repello Dreuzelandus !

 6. Ik heb het doek gelezen, ik wacht even op de DVD, dan ben ik het boek weer een beetje vergeten.

 7. Ik heb alleen de eerste Harry Potter film gezien, en daar wilde ik het ook maar bij laten.
  Maar als jullie er een genoeglijke avond aan hebben beleefd, vind ik het prima. 🙂

 8. Nooit en ik meen het, nooit zal ik 1 boek van Harrie Snotter lezen, laat staan een film bekijken. Ik ben een fantasy-liefhebber maar Harrie kan me gestolen worden. Vraag me niet waarom, het is gewoon zo.
  Zolang jij het maar je zin gehad hebt, daar gaat het om 😀

 9. Wij wachten op de DVD, denk ik.

 10. Het eerste deel gezien samen met mijn petekinderen. Vlaams nagesynchroniseerd, want voor de Engelse versie waren ze nog te jong, ik was blij dat het afgelopen was. LOTR was geweldig, maar HP is niet aan mij besteed.

 11. jammer van de nootjes..nee ik heb er ook niks mee. gek he, wel geprobeerd

 12. Nootjes zijn ook gezond hoor.

 13. ik heb ook niks met potter,
  geen van al deze films heb het wel geprobeerd,
  maar dat maakt niks uit als jullie het maar leuk hadden
  🙂

 14. Heb ook niets met Harry Potter en heb ook het geduld niet om zo lang stil te zitten. Maar toch leuk dat je zo genoten hebt.

 15. Ik heb helemaal niets met Harry Potter, maar jij hebt een leuke avond gehad.
  Niets mis mee toch…!!
  Fijne zondag.

Geef een reactie