Schitterend

Jongens, en meisjes natuurlijk ook, wat heb ik gisteren een schitterende dag gehad in Discovery Valley bij de Beekse Bergen. Wat een ervaring om met een Landrover Defender door een speciaal voor dit voertuig ontworpen terrein te mogen rijden. Bergje op, bergje af, door het water over boomstammen en ga zo maar door. Een hele aparte ervaring als je zelf mag rijden onder begeleiding van een ervaren instructeur. En vergis u niet, makkelijk is anders. Je wordt zelfs zo enthousiast dat het niet meer uitmaakt dat er ook risico’s aan verbonden zijn. De Defender op het onderstaande plaatje haalde het net niet, maar ook dat mocht de pret niet drukken. De tocht daarna met een GPS wandeling hadden we nodig om weer met beide benen op de grond te staan. En tot slot een barbecue als afsluiting van de feestdag om weer op krachten te komen voor de reis naar huis. Voor de organisatie, chapeau, met zo’n visie op IT gebied maak ik het volgende lustrum ook nog wel mee, het andere ICT bedrijf mag er wezen. Ik heb uiteraard meer foto’s dan deze, maar hier stonden mensen herkenbaar op, die wil ik niet plaatsen. Een vakantiedag meer dan waard.


(click picture) Landrover Defender

19 Comments

 1. Prachtig hoor! Ik zou ook wel zo’n rit willen maken.

 2. Ja, da’s leuk ‘buitenspelen’ ; )
  Zo hebben wij op Terschelling meerdere evenementen voor 4×4’s
  waaronder het ‘Horper Hanebal’.
  http://www.lrct.net/
  overigens was het ook lekker
  om gewoon voor staatsbosbeheer
  door de natuur te hobbelen
  met m’n eigen oude ‘Forester’… ; )

 3. KIJK! Zo krijg je Silly hardstikke jaloers!!!

 4. Wauw wat een stoere wagen!

 5. “…een speciaal voor dit voertuig ontworpen terrein…”

  Wacht even: die AUTO’s zijn toch juist voor een speciaal terrein ontworpen?

 6. Ik heb zelf ook een keer in zo’n defender in het terrein gereden, en dat is toch een hele leuke ervaring! Gedachte was daarna vooral van jammer dat ik in dienst geen Laro chauffeur geweest ben!

 7. ja, das leuk werk, echt met een jeep over een daarvoor geschikt terrein.
  Ik mag daar ook rijden in mijn jeep, daar zijn speciale dagen voor, maar ik ben er nog niet toe gekomen, temeer daar het niet naast de deur is.

 8. dat lijkt me ook wel gaaf ja.
  toppie hoor dat het zo,n leuke dag was

 9. In mijn (verplichte) diensttijd tijdens de rijopleiding met een jeep en 1-tonner door het zand gecrosst.

 10. ik ga noch af noch op……

 11. Prachtig, dat lijkt me zeker een van je laatste vakantiedagen waard!

 12. lijkt me gaaf, jammer dat ik alleen in een aangepaste auto kan rijden…

 13. ja ooit ook eens zo’n tochte gemaakt, was echt te gek…

 14. Lekker hoor, zo’n dagje uit.

 15. Kijk, dat lijkt me nu ook wel dat je daar van genoten hebt.. En de wagen is daar tenminste op zijn plaats. Geen actiefoto met jou? 😀

 16. Off-road rijden is prachtig, zeker onder begeleiding van iemand met ervaring.

 17. Heerlijk toch zo’n dagje uit…!!
  Nu nog maar genieten van het weekend.

 18. Waarmee jullie toch weer mooi aan die club verplicht zullen zijn. Want zo werkt het uiteindelijk wel, dacht ik.

Geef een reactie