SAP en van die tak

Nee geen jus d’orange of appelsap, maar een cursus in Den Bosch is vandaag mijn einddoel. Ik probeer daar mijn niet geringe kennis van dit systeem in relatie met een ander systeem, uPerform nog een beetje op te krikken. En zoals iedereen weet, in het land der blinden is eenoog koning. Aan de andere kant is iedereen misbaar, al denken we soms van niet en gaan we ervan uit dat we allemaal onmisbaar zijn. Niet dus, ik heb dit in mijn leven reeds diverse malen mee mogen maken. Van de ene op de andere dag was hij er niet meer. Missen, dat doe je iedereen, zelfs mijn collega die in zuid Frankrijk met een kapotte auto staat en die eigenlijk zou moeten werken, maar onmisbaar… Het leven gaat ook zo wel verder. Maar voorlopig heb ik nog geen tijd om dit leven te verlaten. En daarom gaan we nog even fris aan de slag. Mochten jullie me missen, 06 29012345, en anders word het morgen, toch.

bVision Photography

23 Comments

 1. Ziet er allemaal lekker ‘sappig’ uit, maar heb er geen flauw benul van hoe ik dat moet linken aan n SAP-cursus. Is misschien alleen in Nederland gekend want heb er hier nog nooit van gehoord. Seffes es effe opzoeken..
  Groetje,
  AmaZony

 2. Wat filosofisch allemaal 🙂

 3. Mijn oudste is ook SAP specialist aan het worden. Reuze interessant als hij erover vertelt. Ik hang aan zijn lippen. Ik ken SAP nog van zo’n 15 jaar geleden. Toen werkte ik bij Andersen Consulting. Zij waren toen bezig met een van de eerste Sap projecten in Ned.(denk ik). Het was bij Yokogawa (ik ben niet zeker van de naam) in Amersfoort.

 4. Ik wil die foto wel opdrinken… eigenlijk 😀

  XXX

 5. agut, sappelen dus maar je hebt gelijk. Een wijze oude collega heeft me ooit gezegd toen ik me weer eens over iets werkgerelateerd druk maakte:”Het water sluit zich rimpelloos boven je”
  Niemand is onmisbaar.

 6. Maar jij bent blijkbaar nog lang niet te missen, omdat er nog steeds door jouw werkgever in jouw kennis en in jouw scholing geld wordt gestoken.

 7. Ik drink alleen spa water, hoewel dat ook niet meer veilig is.

 8. Dat wordt dus een SAPkuur. Daar kun je ook een houten kop van krijgen als je er te veel van krijgt. Pas maar op.

 9. Sapje was nu trouwens lekker geweest.
  Ben ik wel aan toe na een dag te inspannend met de computer bezig te zijn geweest… Blegh!

 10. veel plezier, dat ze er maar een sap-pig verhaal van maken!

 11. Succes met je cursus en inderdad niemand is onmisbaar.

 12. Lekker vaag verhaal ook 🙂 Net zoals SAP

 13. En heeft iemand je al gebeld? 😀

 14. Het enigste dat ik ooit wenste te missen is kiespijn. Maar ik ben realistisch genoeg om te aanvaarden dat er ook dingen en mensen zijn die je nooit zou willen missen maar toch ineens weg zijn.

 15. Zo sappig als op dat plaatje zal het allemaal niet zijn, eerder droge kost, lijkt me. Succes ermee!

 16. SAP is, voor zover ik weet, niet het meest eenvoudige systeem om te leren. Succes met de cursus dus.

 17. Je zit in elk geval binnen, want uit de lucht valt er ook genoeg sap 😉

 18. Het leven verlaten… nog lang niet als het aan mij ligt…

 19. Veel plezier. 😀
  Ik ken de naam SAP wel, maar geen idee waar ik het aan moet linken. 😡

 20. Ik wens je een fijne studiedag.
  Succes.

 21. Dat wordt dan toch een leuk dagje voor je

Geef een reactie