Raadplaatje


bVision Photography

Zoals dat betaamt bij een raadplaatje moet je ook eens de oplossing geven. En dat is onderstaand plaatje, waar het laatste deel van de schoorsteen, op de onderste buis wordt gehesen. De bovenste foto is van de top naar beneden gefotografeerd. De lichtvlek op de bovenste foto is de aansluiting waardoorheen straks de schone rookgassen naar binnen komen en waar ik sta en de foto maak, komen ze weer naar buiten Alleen op een grotere hoogte. Ofwel. het onderste gedeelte van de schoorsteen is fake. het staat er alleen om het bovenste gedeelte te dragen. Helaas was het weer bagger, mist en motregen, en waar ik moet lopen ook… Vandaar dat de onderste foto niet de kwaliteit heeft die ik eigenlijk prefereer, maar bij een reportage heb je echter niet veel keus..


bVision Photography

14 Comments

 1. Apart ding!
  Weer iets nieuws in de skyline!

  Nog even en ik kom weer snuffelen aan Limburg, juhu.

 2. Ik schreef al dat je daarop durfde te gaan met je hoogte vrees.

 3. euhm ?????????? van de top naar beneden
  waar zat jij dan om dit te fotograferen
  brrrrrrrrrrrrrr ik mag er niet aan denken met mijn hoogtevrees

 4. En ik denken en denken, dacht aan een pottenbakkerstafelding, bleek het antwoord gewoon in de tekst te staan… Tja. Ik ben ook niet zo goed in plaatjes raden…

 5. voor een metrobuis was hij ook een beetje klein….

 6. haha wel een leuk object om te fotograferen! (ik had ook maar wat geraden en wist wel dat ik er helemaal naast zat.)

 7. Tja, ik ben nooit echt goed geweest in raadplaatjes …

 8. Intrigerende foto. En leuk om te weten hoe het eigenlijk zit. Toch moest ik om het plaatje van gisteren harder lachen…;-)

 9. Das een flienke puupe! Leuk zo’n raadplaatje 🙂

 10. Dat was dus een precisie werkje.
  Succes vandaag en op naar het weekend.

 11. Dit had ik inderdaad niet verwacht.. Maar ik gebruik die dingen ook niet op het werk.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Je ziet het slechte weer er toch niet echt vanaf hoor! Dat het een pijp was wist ik wel.

 13. mmmh , was iets met een pijp te maken dus…

 14. aha, wel vreemd dat die onderste fake is. Ik zag wel een of andere gat, maar dat het een pijp was kon ik er niet van maken. Ik dacht wel aan een buisachtig ding.

Geef een reactie