Geoogste druiven
Voor nieuwe wijn
Heksenfuiven
Pompoenfestijn
Verpulverde energie
Verpulverde bladeren op de grond
Maar zie!!
Aanschouw met ogen en mond!
Die kleuren!
Die pracht!
Muffe rottende geuren
Verbergen nu oerkracht
Inslapende natuur
Vermoeide zuchten slaken
Tot het uur
Van wederom ontwaken

© herfstgedicht van Petra de Boevere, het Meisje van de Slijterij

Langzaam kom ik in mijn element, de zomer is voorbij en we krijgen het ruige en mooie herfstweer. De bossen kleuren van rood naar roestbruin, de vogels verzamelen de laatste vruchten en de temperatuur begint langzaam te zakken tot een verdraagzame koude. Lekker met een blos op de wangen de natuur in. Op zoek naar kaboutertjes en de bijbehorende huisjes met de rood met witte stippen. Yes, ik ben een echte inwoner van dit landje… Ik ben zelfs een heus wintermens. Onderstaande foto doet mij dan ook glunderen… (u weet click = big)

bVision Photography

20 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.