Hertje Gebrook

bVision Photography

Oftewel Hartje Hoensbroek is de naam die aan ons relatief kleine winkelcentrum is gegeven door de plaatselijke middenstand. Gisteren was er koopzondag, wat deze mensen aanzet om toch iedere keer wat extra’s te doen voor het winkelend publiek. Deze keer was het een modeshow. In een ijzige kou, voortdurend de dreiging van regen, en af en toe ook daadwerkelijk wat watervorming was het decor voor enkele moedige modellen die de kleding van diverse modezaken lieten zien op de Catwalk.

bVision Photography

De presentatrice, dik aangekleed, praatte de show lekker aan elkaar, terwijl de modellen in af en toe zeer zomerse kleding aan het vernikkelen van de kou waren, behalve de kleintjes, die liepen er lekker dik aangekleed bij een trui onder het T-shirt en ook nog een shawl omgeknoopt.

bVision Photography

Dat was niet eens het ergste, dat was eigenlijk de geringe opkomst voor deze koude koopzondag. Het drukste was het aan de loempiakraam, die had in ieder geval wel een goede dag. Ik hoop dat de modellen er niets aan overhouden en er geen dag wakker van liggen. Zo gaat dat in het dorp, zoals het centrum hier vroeger werd genoemd. Volgende keer gewoon beter

bVision Photography

22 comments to Hertje Gebrook

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree