Kittens

Na het plotseling overlijden van een van onze poezen, Macey, bleef de overgebleven poes een beetje eenzaam achter. Ze trok zich steeds meer terug en sliep veel meer dan normaal, stond daarnaast voortdurend aan de eetbak en liep als ze niet sliep voortdurend miauwend achter ons aan. Volgens ons verveelde ze zich. toen mijn dochter daarna twee katten uit het asiel haalde, begon het te knagen. Mijn zoon had een van de twee, de zwarte, wel mee willen nemen naar ons, maar helaas pindakaas, die waren van mijn dochter… Toen vorige week een collegaatje aankwam met foto’s van kittens in een nest werd de keuze eigenlijk al voor ons genomen. Ergens in België op een boerderij waren twee nesten met katten geboren, en de eigenaresse wilde er wel afstaan. Ofwel we zijn gaan kijken en hebben onze keuze gemaakt voor twee kittens, Daisy krijgt het druk dus. Twee van de kittens hieronder worden van ons. We moeten alleen nog even wachten, ze zijn net een week oud op de foto, en nu 10 dagen… Er zat bij: een witte, een zwarte, een rode, een rood-witte en een zwart-witte. Ik vrees dat u over een aantal weken meer foto’s en verhalen voorgeschoteld krijgt van alle kattenkwaad wat die beesten kunnen uithalen. Trouwens over een week of drie gaan we nog eens kijken hoe ze groeien.

bVision Photography

22 comments to Kittens

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree