Voor iedereen

Ik hoop voor iedereen dat alles goed gaat vandaag, dat er geen rotzooi van komt. Ik ben niet voor het koningshuis, maar gun een ieder wat hem toekomt. Het voordeel van een democratie is dat ook als je het met bepaalde zaken niet eens bent, je je toch bij de meerderheid neer moet leggen en niet moet gaan zitten mokken. Wij gaan gewoon wat anders doen.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Ik heb zoiets van het maakt niet uit hoe men erover denkt. Het belangrijkste vind ik dat we bewezen als klein landje een volksfeest te kunnen vieren zonder ellende.

 2. ik heb niets van jullie oranje gedoe gemerkt.
  goed voor mij !

 3. Ik zie het al. De dertigste april is bijna voorbij: dus heb je de bloemetjes buiten gezet……

 4. Ha Sjoerd,

  Het was een leuke en gezellige laatste Koninginnedag.
  Neem aan dat jou dag ook goed is verlopen, net als de mooie bloem hoop ik. oma

 5. Mooie blom heb je daar zeg. Daar kun je ook zeker van genieten.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Lekker in de tuin gezeten bij de sta caravan.
  Tot nu toe is volgens mij alles goed gegaan.

 7. Hier hebben we aan de oranje tompouces gezeten, de vlag uitgehangen en zijn naar zo’n tijdelijke vuilnisbelt geweest om in andermans rommel te grutten. Vanavond het 8 uur journaal bekijken en vervolgens gaan we kijken hoe de koninklijke door Duitsers uit de regio Dortmund uit de kampioentjes klasse wordt geschopt.

  Zonder koninklijk huis zou ik vandaag gewoon op kantoor moeten zitten, aan de gore koffie zonder iets er bij, en was er geen koninklijke vanavond aan het voetballen, weg dus met de republikeinen!

 8. Ook ik hoop dat iedereen een fijne dag heeft vandaag.
  Zou een mooi afscheid zijn voor Trix denk ik.
  Ik heb het in elk geval rustig gehouden.

 9. Plezante (oranje) dag toegewenst. Op jouw manier wordt het vast leuk 😉 .
  Toch nog even deze link lezen, over Hans Maessen, campagneleider bij het Nieuw Republikeins Genootschap. Ga naar: http://www.parool.nl/parool/nl/4024/AMSTERDAM-CENTRUM/article/detail/3433719/2013/04/29/Republikein-demonstreert-vast-op-de-Dam.dhtml
  Je behoort dus tot die 20%. Een minderheid die niet voor het koningshuis is.
  Salu2 de Albert y Mara

 10. Ik zoek de oranjedrukte vandaag ook niet op, een rustig plekje in de natuur lijkt me veel aangenamer.

 11. Wij ook, maar je mag niets meer zeggen van onze winterwortels, je doet het zelf ook 😉

 12. Lekker een vrije dag, en er lag wel een krant op de mat, dat viel weer mee. We kunnen de dag gewoon op ons gemak lezend beginnen.

 13. geniet dan van je dagje ‘iets anders doen’
  wat ik me afvraag heeft daar bij jou in Nederland nu iedereen vrij, winkels ook dicht ???

 14. Fijne dag Sjoerd.
  Gewoon lekker genieten van je vrije dag..!!

 15. Zo als velen van ons… iets anders.

Geef een reactie