String

Ik heb wel eens van die dagen dat ik door de kabelbomen het bos niet meer zie. Vroeger kon ik dan met pen en papier aan de slag om alles netjes gedocumenteerd te krijgen. Vandaag op de dag is dat een stuk eenvoudiger en maak ik gebruik van mijn mobiele telefoon om zaken tijdelijk even vast te leggen. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden toch. Terug op kantoor kijk ik dan of datgene wat ik in de praktijk zag, ook klopt met de theorie. Wat u op de foto ziet is geen Puppet on a string, maar een foto genomen met mijn iPhone 4s (voor Brillie) van een willekeurige netwerk switch in een van onze Elektriciteitscentrales. Trouwens, een pen, zo’n ding om mee te schrijven, is aan mij niet besteed. Na een dag kan ik zelf niet meer lezen wat ik heb opgeschreven en moet ik mijn collega’s raadplegen. In dat opzicht zijn de moderne hulpmiddelen me op het lijf geschreven.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

 1. Gelukkig ziet het er daar beter uit dan aan de achterzijde van mijn pc.
  Mijn laatste echt met de hand geschreven brief dateert volgens mij van 2006 …

 2. het wordt voor mij ook moeilijker om te ontcijferen wat ik met een pen opschrijf , dan is het via de pc gemakkelijker

 3. Voor zulke dingen moet je gewoon geknipt zijn, en handig, en slim, en weet ik veel.
  Nee, dat gaat mij mijn pet te boven.

 4. Ik maak ook overal een plaatje van. En dan de server op. Om later gewon weer te vergeten.

 5. Mijn modelspoorbaan ziet er nog minder georganiseerd uit 🙁

 6. Mijn handschrift is er door de jaren heen ook niet beter op geworden. Vandaag zag ik iets wat een paar uur eerder op een white bord voor de leerlingen had opgeschreven. Het was bijna niet te lezen.

 7. Schrijven is wel handig, maar digitaal vast leggen is overal te raadplegen.
  Gelukkig kunnen we ook zo ons netwerk beheren. Hans

 8. Een string is toch iets heel anders volgens mij…

 9. Wat heb ik in godsnaam daar opgeschreven, dat probleem ken ik.
  Helaas voor mij is het niet op foto vast te leggen.

 10. Ik gebruik mijn telefoon ook op die manier. Het is reuze handig, en beter dan papier

 11. Zo dat ziet er weer netjes uit zo. Ik zou er geen wijs uit worden.

  Love As Always
  Di Mario

 12. Ja, die draadje moeten wel goed lopen allemaal, anders kom je nergens..!!

Geef een reactie