Kunst – door Frank
Kunst – door Frank

Kunst – door Frank

Mijn website heb ik bijna van scratch weer helemaal moeten opbouwen. Met dank aan mijn provider, niets deed het meer en herstellen lukte ook al niet. En de hulp van de helpdesk was, dat ik mijn tijdelijke internetbestanden eens moest opruimen. In de veronderstelling dat ik een backup had (dat moet je controleren Frank) maar die was al heel oud, niet bruikbaar dus, had ik alles gewist dus. De site staat nu gelukkig weer, vrijwel alles wat ik geschreven had staat er ook weer op, want Sjoerd heeft wel een goede backup van bVision gemaakt, en daar zit zo goed als alles van mij ook in. Maar ik zit wel bij een andere provider nu, de site was toch steeds veel te traag, bij de nieuwe provider is alles lekker snel nu. Ik moet de komende weken zo tussendoor nog wel het een en ander aan mijn site doen, maar dat houdt me van de straat. En zo ben ik dan bezig en wil ik ook weten hoe ik er voor sta in zoekland.  Nou een paar jaar geleden schreef ik al, dat ik mijn site www.ikfotograag.nl tegen kwam op Urlpulse.nl en dat hij ook nog wat geld waard zou zijn, (maar daar heeft de inflatie overigens ook toegeslagen, want het is veel minder dan toen). Afgelopen weekend was ik dus wat aan het kijken hoe ik in de ranking bij verschillende zoekmachines er voor stond, en kwam ik  zodoende uit op webwiki.nl. En daar kennen ze me ook al, het leukste wat daar stond, is dat mijn site gerangschikt is onder de categorie kunst en cultuur, jawel. Het wordt zo nog eens ooit wat met me. Groetjes van the “Artist” zal ik maar zeggen. Handtekeningen in de pauze.

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.