Drinking Santa

Ofwel foto’s in de reclame. En och een lekkere whisky op zijn tijd moet kunnen. Zeker met de huidige weersomstandigheden in den lande. De vraag is echter of reclame op deze wijze moreel geoorloofd is. Ook de kerstman wordt geassocieerd met een kinderfeest. Het plaatje komt overigens ergens van het wereldwijde web.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik vind het wel een heel mooie reclame, sfeervol.

 2. Ja dat is niet het goede voorbeeld geven

 3. Een wit label kan echt niet meer, daar zal Sylvana Simons en de kick out bewging vast tegen in opstand komen.

 4. Moet kunnen. Ik hoef het niet.

 5. Ik kijk niet zo krap, Sjoerd (-: Dit is een mooi reclamelabel om te zien. Reclames op tv zijn pas irritant.

 6. Inderdaad al een oudere uitvoering in die tijd werd de kerstman er ook rokend afgebeeld.
  Maar toen kreeg je ook beide als cadeautje. Hans

 7. Het lijkt me een oude afbeelding, uit een tijd dat drank nog algemeen aanvaard werd. Nu mag zoiets niet meer voor de kinderzieltjes die later alcoholist zouden kunnen worden door hier naar te kijken.

 8. Als men er geld mee kan verdienen is er niks heilig.

 9. Ik sluit me vandaag volledig aan bij Haba. Als HulpSint met emeritaat heb ik ook helemaal niks met de kerstman. Maar eerlijk is eerlijk, zo heel af en toe gaat een goed glas whiskey er zeker in december best in … 🙂

 10. Deze moet wel kunnen, De kerstman associeer ik altijd met een oude opa en oude opa’s mogen na gedane verplichtingen vaak graag een neutje drinken

 11. Bij al die kou hoort wel een stevige borrel natuurlijk, kerstman of niet.

 12. Ja hoor, jij mag af en toe een glas whisky drinken als je daar zin in hebt…!
  Proost zeg ik dan… 🙂

 13. Ieder z’n ding natuurlijk. Ik zelf drink niet.

 14. Tijdens het kerstdiner moet er toch wat gedronken worden, anders hou je het toch nooit vol met schoonfamilie… owh wat ben ik blij dat we geen kerst vieren.

  Love As always
  Di mario

 15. Goede morgen Sjoerd, ik ben niet zo voor de kerstman. In welke vorm dan ook, de cadeautjes komen hier met sinterklaas, Ik vind de kerstman, die bolle geëmigreerde nepsint niet bij ons passen, mij te Amerikaans.
  Voor vandaag een fijne dinsdag toegewenst.

 16. mooie reclame trouwens
  maar mijn topper is de coca cola camion met kerst
  Een @->- voor jou.

Geef een reactie