Muurschildering – Inti

Inti is de vaandeldrager van de nieuwe generatie Chileense kunstenaars. Hij laat een spoor van graffiti met een rijkdom aan Latijns-Amerikaanse cultuur, waarin hij zijn inspiratie aan ontleent, achter. Het iconische karakter ‘Kusillo’ is een sleutelfiguur geworden in vrijwel al zijn werken. Dit werk staat aan de Spoorsingel in Heerlen, tegenover de parkeergarage van het maankwartier. Toegevoegd door Ximaar de site van Murals door Inti

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Ik zag ‘m live vandaag.
  Heel wat beter dan de verschillende schunnige muurschilderingen her en der in Brussel …

 2. Mooie tekening waarbij je je afvraagt wat het nu eigenlijk moet voorstellen.

 3. Ik hou erg van muurschilderingen en dit vind ik wel een hele mooie.

 4. Ik vind het prachtig dit soort muurschilderingen op saaie muren. deze kan je echt niet over het hoofd zien.

 5. Ik vind het wel wat hebben! Ik zou liever een smurf zien.

 6. Prachtig! Het fleurt het hele gebouw op. In Rotterdam doen ze het ook en alles ziet er meteen fleuriger uit.

 7. ik vind het prachtig! Zoiets geeft die flats toch een totaal ander aanzicht.

 8. Dit is 1 van de schilderingen die ik gezien heb ik Heerlen, ik vind het goed dat ze die grauwe stad een beetje opfleuren met muurschilderingen.

 9. Wat een hels karwei, zeg. Het kan je aanspreken of niet, maar het zijn zeker boeiende schilderingen. Leuk om het filmpje van het maken van dit werk even te bekijken.

 10. Heel mooi, dit zie ik toch een stuk liever dan de fantasieloze saaiheid van die enorme blinde muren.

 11. Hier nog een aardige link: http://www.streetartbio.com/about-inti-biography

  Ik wilde weten of hij ook de murals in Witteberg en Rastatt heeft gemaakt, maar dat kon ik niet vinden en ik denk van niet.

 12. Ik vind het leuk, de muurschilderingen maar het moet mij ook wel iets doen, ook al zijn de kleuren altijd goed natuurlijk. Hier ben ik niet zo’n fan van, maar het doet het ook goed als herkenningspunt nu als ik het zou zien onderweg 😉

  X

 13. Ik ben er voorstander van. Het geeft kleur. Het maankwartier stond pas nog goed in de krant bij jullie, zag ik.

 14. Muurschilderingen op flatgebouwen zie je steeds meer.
  Deze had iets subtieler gemogen vind ik.

 15. Dat is vast niet op een verloren dinsdagmiddag erop gezet. Wat een werk zeg. Je ziet het steeds hoe vaker. Het maakt het straatbeeld wel wat vrolijker daardoor.

  Love as alwyas
  Di Mario

 16. Heel mooie schilderij.
  Het fleurt de buurt op.

 17. Goede morgen Sjoerd. Mooie schildering, ik kende zijn naam en zijn werk niet, dus weer wat geleerd. In Goes zijn er ook prachtige schilderingen op de zijkant van flatgebouwen. Ik vind daar de duif het mooiste, maar ik weet niet wie die ontwerpt en schildert.
  Voor vandaag een fijne dinsdag gewenst.

 18. amai, dat is echt mooi om te zien, en daar is die ook wel effe bezig aangeweest.
  Een @->- voor jou

Geef een reactie